Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

úterý 27. března 2012

Co je nového?



Dobré je, že mám 30 (víceméně) schválených stránek bakalářky. Horší je, že mi zbývá popsat ještě celý výzkum a zhodnotit jeho výsledky a vyplodit závěr. Navíc mě můj vedoucí upozornil na to, abych omezila vyprávěcí sloh a přešla k věcně výkladovému.

Upřímně, nevím, jak na to. Stačí si přečít (téměř) jakýkoliv článek tohoto blogu a musí vám být jasné, že vyprávecí styl je mi zkrátka nejbližší.Kór ve věci, která se mě bezprostředně týkala, což rozhodně hodiny na kadaňskym gymplu byly, no ne?

Nové sou i moje vlasy. Mam je červený. Líbí se mi to. A vypadám jak kytka. Prý. Zvláště pak v kombinaci se svými svítivě zelenými kalhotami. Prý.

V Plzni nám u nádraží prasklo straaašně starý potrubí. A jelikož se to pořád opravuje, bývá Klatovská dosti zasekaná. Auty.

Nejmilejší mi dnes přinesl snítku podběle :-* a pod okny nám rozkvetl zlatý déšť. Jaro je tu, všimli ste si?


V pondělí jsme psali test z angličtiny. Dnes sme měli psát ze španělštiny, ale nepsali a nevíme proč. Místo toho jsme hráli hru "hádej na co myslím". Myslela jsem na sukni, la falda. Jo a minisukně je la minifalda :)

Právě mi napsal můj vedoucí, ať si s tím nelámu hlavu, zachovám-li informativnost a dostatečnou věcnost, pak je můj výprávěcí způsob osobním autorským přístupem :). Takže super. Jdu se hned pustit do další kapitoly.

Těšíte se na něco? Já se kupříkladu těšim na to, až bude po 19. dubnu, jelikož to je termín odevzdávání bakalářky. V tuhle chvíli skoro nedělám do školy nic jiného. Jen to opravdu nejnutnější. Taky sem si řekla, že bych do konce tohoto týdne chtěla mít hotovou další kapitolu, tedy popis a hodnocení jednotlivých interpretačních hodin. Pak by mi na další týden zbývalo srovnání "odborné" a "laické" skupiny a závěry a hodnocení výzkumu jako takového. A další týden na závěr celé bakalářky a taky na to, aby mi maminka stihla zkontrolovat to, co ještě neviděla (hihi, taky vám to přijde roztomilý? Maminka mi kontroluje bakalářku jako mi kdysi kontrolovala a podepisovala domácí úkoly :) ), pak si vyzvednout zadání na sekretariátu, nechat si to vytisknout a svázat, zaplatit za to nehoráznou sumu a konečně to ODEVZDAT! Nu a pak se vrhnout na všechny ostatní seminárky...

Když sem si to tady teď tak podrobně vypsala, vlastně mě zděsilo jak MÁLO mam času!!! Panebožeeeee! A já tu píšu takovýhle veskrze nepodstatný cinty, místo abych psala cinty veskrze podstatné!!! Jdu na to.

Přejte mi štěstí.

Jo, teď sem si uvědomila, že sem zapomněla na to, že musim napsat ještě Abstrakt a Abstract, tedy jednou v češtině a podruhé v angličtině stručnou anotaci o bakuli. Panebožeeee!

1 komentář: