Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

neděle 6. listopadu 2016

Jeden tak trochu politický článek

... od jedné z těch, co se hrdě hlásí k pražské Lumpen-kavárně.

Ale opravdu jen trochu. Náš pan prezident plní v těchto dnech všechna možná média, tak přece nebude plnit i mé milé Parapleečko. 

Zajímavé je, že kdykoliv se domníváme, že se Miloš dostal na pomyslný vrchol (nebo spíše na pomyslné dno) a že nic absurdnějšího už prohlásit nemůže, přijde s něčím novým. Jako říklad nechť poslouží konspirační teorie o chystané provokaci na Zemanovu manželku na ostravském divadelním představení Spalovač mrtvol.

Podle Zemana a Tlustého Muže S Mastnou Bradou (viz Pořad Luďka Staňka) nejen, že mělo divadlo na fasádě provokativně vyvěšenou tibetskou vlajku, ale navíc měla být součástí představení i jakási protizemanovská petice. Do této ostudné aktivity byla prý zapojena i Česká televize, která měla natáčet reakci první dámy. Za důkaz považují ti naši hradní detektivové rezervované sedačky pro ČT rovnou za paní Zemanovou. Jak brilantní!

 

"Zeman a Ovčáček by měli dostat Nobelovu cenu za fyziku - vynalezli žumpu, která nemá dno."
 
Přijde lhář, opilec a ruský agent do baru a barman se ptá:
"Co si dáte, pane prezidente?"

"Dříve na Hradě seděl absurdní dramatik, nyni se přímo na Hradě odehrává absurdní divadlo."

... aneb i v komentářích na novinkách.cz a na idnes.cz se občas dají nalézt inteligentní vtípky a trefné hlášky.

Miloši, Miloši.

Žádné komentáře:

Okomentovat