Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

středa 12. srpna 2009

LONDON! 1. část...

... aneb plány, plány a plány.

Než sme vyrazili se Šámou a jeho rodičema a bráchou na náš "poznávací zájezd" do Londýna, dost sme plánovali... dokonce sme si to všechno pěkně napsali :)

Tady to máte (mimochodem ve zkrácené verzi, abych vás spíše navnadila na část 2 a nikoli odradila :))

Londýn 2009

Program

Pátek - na 10:00 na Trafalgar do National Gallery, poté do katedrály sv.Pavla,po Millenium Bridge kolem Globe Theater na Borough a z něj do Tate Modern.

Sobota - na Buckingham (ostatní do Hyde Parku), poté na Westminster a do British Museum.

Neděle
- polovina na Southwark cathedal, polovina do Muzea Madame Tussaud’s, sraz u Towerbridge, juknout na Tower, jet na Greenwich a cestou zpět do War Museum.

Pondělí - ze všeho nejdříve na letiště uschovat zavazadla poté zpět, stavit se na Camdemu, odtud na Picadilly, polovina přes Regent street rovnou na Oxford street, zbytek jestě na Leicester square a poté taky na Oxford. Nejpozději v 7 dorazit na letiště.


Realita byla poněkud jiná... ale zas tak moc se nelišila :)


Zdravím Londýnofily, ke kterym... zdá se... už nejspíš patřim též :)

Příště část druhá aneb realita :)


Vincente, ukaž, copak mícháš za barvy...

1 komentář:

  1. Já tě varoval, jak nebezpečně nakažlivý to tam je a že určitým jedincům hrozí doživotní závislost i po požití jediné dávky...a došlo na mý slova! Ale s radostí tě vítám v klubu :-)

    OdpovědětVymazat