Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

pondělí 23. srpna 2010

Dovolená 2010 - stručně, věcně, jasně

Tak dnes to bude jen krátký a věcný report z letošní rodinné dovolené.

Obytňák, horko, Německo, Drážďany, severní Čechy, Černá Hora, Pavlík, mamka, taťka, nealko Piňa Colada, pivo, kempy, Evropa 2, Pinocchio, Komárov, sprite s bílym vínem, domov, sladký domov.

To by stačilo, ne? :)













I když to by bylo i na mě dosti stručné... :)


No, byli sme na naší další rodinné dovolené s obytňákem. Nebyla 14ti denní, jak tati po minulé dovče plánoval, ale i tak to bylo fajn. Projeli sme si Krkonoše i Jizerské hory, prohlídli si Drážďany i Trutnov, v obytňáku sme poslouchali Pinocchia (namluveného Jiřím Macháčkem - moc pěkné) a v nejrůznějších kempech Evropu 2 a její hity...(ne zas tak pěkné). Vyjeli sme si lanovkou na Černou horu a cestou dolů celkem zmokli, Pavlík byl hodnej i otravnej, jak dokáže být jen on, rodiče byly spíše hodní :). Dovolenou sme zakončili návštěvou prababičky, kde sem se s mou sestřenkou a jejím přítelem příjemně společensky unavila bílym vínem se spritem a pak sme se sestřenkou nahatý :) koupaly v bazénu :)
A v jednom z kempů se mi stala veselá příhoda z natáčení, a to, když sem si na "pláži" (břehu rybníka) objednávala nealko Piňa Coladu.
Paplí: Dobrý den, jednu nealkoholickou Piňa Coladu, prosím..
Barman: Dobrý den... hned to bude.
(a počne míchat nápoj. Do sklenice dá limetky, třtinovej cukr, mátu, led...)
Paplí: (v duchu) Ty jo, vždyť on dělá Mojito... ale nebudu mu do toho kecat, třeba to dělá ještě pro někoho jinýho...
(Barman stále pokračuje ve svém počínání, až to Paplí nevydrží)
Paplí: (nejistě) Prosim vás, neni Piňa Colada to z ananasovym džusem, kokosovym sirupem, šlehačkou...?
Barman: (smrtelně vážně) Nee...
Paplí: (v duchu) COŽE? (nahlas) A jakej je teda rozdíl mezi Mojitem a Pina Coladou?
Barman: (podívá se na Paplí, pak na skleničku s hotovým koktejlem z limetek, máty a cukru a pak znova na Paplí) Ssssss... vy ste chtěla PIŇA COLADU!... tak pardooon! (Mojito si přisune k sobě) no, tak tohle bude pro mě... (a počne dělat onen koktejl z anasovýho džusu, kokosu...atd.)

Ale udělal ho dobrej, to se musí nechat :)

Brzy přibudou i fotky, ale teď už je pozdě, já ležím v posteli a ráda už bych to zalomila...:)

Taky sem co nejdřív hodím zážitky z tábora SUMMER TIME, na který můžete vpravo vidět reklamu a také zážitky z víkendu v Plzni se Šámou, Pavlíkem a Myrtama :) Uff, je toho nějak moc...

Dobrou.

Žádné komentáře:

Okomentovat