Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

čtvrtek 30. června 2011

Narozeninový report III.

...zní to jako název nějakého krutodémonskyhustopřísného akčního filmu, co? ;)

Že ne? Sakra.

Nu zkrátka a dobře, jak mi řekla do telefonu Meeša cca dva dny poté: "Ty když nejsi na narozeniny nemocná, tak si aspoň kocovinu uženeš, aby ti bylo blbě, co?" :D

Nutno dodat, že blbě mi nebylo až tak moc, hlava trochu bolela (on ten vidlácký rum si asi moc nerozumněl s dámou Lambruco Bianco a rozparáděnym týpkem "Vodka-džus-grenadina,ty jo"), ovšem řízky ani brambory k obědu sme si s Nejmilejším moc neužili ;). Aby taky jo, po propařené noci s Abee v jejích kouzelných šatech, Tomášem a jeho novým kouzelným účesem, Zuzkou s jejím krásným trikem a oparem na rtu ;) a Jiříkem a jeho vtipným vypravováním :). Ale za tu ranní kocovinu a chvilkové odpolední ulehnutí to stálo.

Tradiční garden party, ač se počasí moc netvářilo, dopadla nad očekávání dobře a hlavně nedeštivě. Místo babiččina tradičního máslového dortu (dovršením 20tých narozenin jsem tradičně o tento sladký skvost přišla) byla maminčina roláda a maminčin Sacher. Místo tradičních grilovaných klobásek bylo naložené vepřové maso. Jen Toník a Pavlík tradičně bláznili jako vždy :) ) Tradice tedy zůstává zachována.

Dva laky každý o jiném odstínu tmavě modré (Nejmilejší mi musel nalakovat nehty, když viděl můj zápas a poté uznal, že to není zas až tak jednoduché, jak si myslel ;). Slíbila sem mu ale, že to nikomu neřeknu, takže pst!). Ultimátní komiksové tričko. Světřík a la Helenka Vondráčková. S láskou ukradený model Volkswagena Brouka :D. Šustivé papírky s čísly. Hroomadu čokolády. Náušnice. Lístky na muzikál Tajemství a oběd a odpolední kávu v pražské kavárně Adria. Poznámkový blok v pouzdru na poznámky k bakalářce.
Tři růže. Klíč 12 mm očkoplochý. A k němu nádherný, dřevem vonící, s láskou doma vyrobený malířský stojan.



Děkuji.

Nejmilejšímu.
Rodině.
Kamarádům.

1 komentář: