Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

středa 23. listopadu 2011

Včas...

... aneb dnešní "kulturní" vložka - film In Time.
(oficiální český překlad - Vyměřený čas)



Sci-fi thriller, v hlavní roli popová hvězdička Justin Timberlake. Jo, vážně sem šla na film, kde si na akčního hrdinu hraje tento vysokým hlasem zpívající hezoun... taky si říkáte, že je něco špatně? A co teprve, až vám řeknu, že to Justýn zahrát vcelku uvěřitelným způsobem? Já vím, svět je podivný...

Kdo nepřekvapil, byl exceletní Cillian Murphy v roli velmi sympatického záporáka s více než kapkou lidskosti a s neslavným koncem (to tvůrcům neodpustim, ksakru!).

Více se už nebudu rozepisovati, kdo má zájem být nalákán či odrazen, klikne semhle.

Snad jen dodám, že film mě donutil k zamyšlení a po jeho konci jsem nepožadovala vrácení vstupného. Což je co říct, vzhledem k mé nechuti na film vůbec jen pomyslet (Nejmilejší by mohl vyprávět :) ).

Jo a umět běhat na podpatkách jako Amanda Seyfried, doběhnu každou tramvaj.

3 komentáře:

  1. Na tohle se taky chystám :) a Justin jako herec mě docela přesvědčil :)
    Meesha

    OdpovědětVymazat
  2. Paplí...

    Ty lhářko jedna...

    Ty jsi nestíhala ani bez podpatků. :D

    Abee

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že Justin se mi jako herec líbí více než zpěvák. Hodně mě překvapil už ve filmu Alpha dog. In time jsem viděl a musím říct, že ten nápad je opravdu originální a celkově velmi slušně zpracovaný film. Já určitě odcházel spokojen.

    OdpovědětVymazat