Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

úterý 6. srpna 2013

Jak sme se celý víkend Povalovali...

Vyrazili sme v naší oblíbené sestavě: já, Nejmilejší, Abee a Tom. V sobotu se k nám navíc přidali i Evička s Mírou, takže alespoň jeden večer sem učinila zadost maminčiným slovům, abychom pili s Mírou. (čas na nucený výbuch smíchu)

:D :D :D

(děkuji ;) )

Za celý víkend sme viděli asi 5 kapel, dvě improvizační divadla (jedno z nich ultimátní, druhé o něco méně ;) ), třikrát se vykoupali (na Sedleci, v Nepomyšli a na Nechrankách), dali si vynikající těstoviny, snídani v restauraci U Páji a dočkali se i domácích skořicových donutů a grilovaných banánikov :D ;). 

Přijela sem se třemi páry nových naušnic a jedním párem gumiček do vlasů vyrobených z pet flašek :), s ozdobou na sandálích z rákosí a s pocitem, že francouzskej hardcore není až tak špatnej... dobře se u něj usíná :).

A na počest legendárního festivalu Povaleč a zároveň i fotografií, které mi dnes Evička zaslala (děkuji :-*), sem si dovolila připravit několik vtipných komiksových okének (po každém z nich očekávám opět nucený výbuch smíchu).






 
- když se vaše přítelkyně fotí s kamarádkami, udělejte jí růžky. Doporučuje devět z deseti Tomášů.

- když váš kamarád dělá své přítelkyni růžky, zatímco se fotí s kamarádkami, nezasahujte, naopak. Pořádně a zlomyslně se tomu zasmějte. Možná si navíc trochu zoufejte, že váš to taky nenapadlo. Doporučuje devět z deseti Pavlů :D.

- když váš kamarád dělá své přítelkyni růžky, zatímco vy ji fotíte s kamarádkami... foťte. Rychle. Doporučuje devět z deseti Mírů.

3 komentáře:

  1. :D
    A jak se jmenovalo to ultimátní improvizační divadlo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. N.I.C. - sou to pražáci - http://www.improliga.cz/tymy/nic-8/

      Vymazat
  2. A ani zmínka o kousanci do Tvých zadních partií? :-D
    PS: stále čekám na report z Kryšofek :-D

    OdpovědětVymazat