Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

úterý 19. října 2010

Radujme se, veselme se...

... ale ne v tomtooo noovem roooce, jak se zpívá v nějaký vánoční koledě (mimochodem, nepřipadá vám, že jakmile skončí srpen, na dveře klepou vánoce? Alespoň mě to tak připadalo, když jsem přišla do Globusu. Venku ještě babí léto a oni na mě s ozdobama, adventníma kalendářema a čokoládovýma Mikulášema - který vlastně vůbec nevypadají jako Mikulášové, ale Santa Clausové, tak proč je vlastně dávámě dětem do balíčků?... uuf, ale to sem se dostala někam úplně jinam :) )
Tak, z čeho se vlastně radujme a veselme?
Takže hlavními novinkami dne/týdne/ měsíce jsou: naše přestěhování do nového bytu - ze Žlutické 19 sme se přestěhovali do Žlutické 22... já vím, velká změna :). Bydlíme stále s Ivankou, Vojtou, Akirou a Myrtama, jen už to není podnájem pro naše adoptivní rodiče, neboť oni ten byt koupili. Krásně sme si vymalovali náš veeelkej novej pokoj (žlutá, modrá, červená),


Takhle to probíhalo...

konečně sme si koupili postel - tuhle...


Postel, povlečení, prostěradlo a (nerada to říkám) Myrty... design by Ikea
A nee, nejsem placená za reklamu.
A ano, je to ten samej roh jako na předchozím obrázku.


A včera sem nám vyrobila z krabice Scania, kartonu a baličáku celkem pěknej noční stolek ve stylu Mondriana


Ovšem nejdůležitější novinkou dnešního dne, díky níž můžu konečně zas napsat nějaký ten článek je ta, že se milovanému Šámymu podařilo rozchodit wifinu! Já vim, mohla sem sem něco napsat během pauz ve škole, které sem strávila ve studovně/knihovně, mohla sem se třást zimou připojená na modem v našem ještě nehotovém, prázdném a nevytopeném obýváku (zítra přijdou dokončit plovoučku), ale víte jak... člověku se přeci jen píše líp u stolu, v posteli, na zemi,... prostě tam kde chce. Ach jo, jak člověk rychle zpohodlní (a to jí máme zapojenou cca 4 hodiny? :) )
Čiže v nejbližších dnech, možná hned jak dokončím tento článek se můžete těšit na další pokračování seznamu (alespoň ve zkratce, přeci jen už to není tak aktuální :) )...

Žádné komentáře:

Okomentovat