Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

pátek 15. ledna 2010

Pomáhat a chránit...



... nebo lépe řečeno zbuzerovat, přijmut prachy a odjet.

Můj tatínek boural s naším novým autem. Kdo je řidič a jezdí v těhle podmínkách, tak ví, že to není zrovna nejtěžší. (myslím to nabourání) A ojedinělá záležitost taky ne (pan Šáma zahučel minulej týden do příkopu a jak sem četla na Pavlíkovo blogu, tak i "mistr tesař se někdy utne"- cituji :) ).
Inu zkrátka před týdnem v pátek jel táta brzy ráno do práce a za Chomutovem mu vběhla do cesty srnka. mimochodem, auto sme měli tak nějak týden (prodal nám ho děda, takže úplně nový nebylo, ale co..), ještě na něj ve čtvrtek večer tati snaživě namontoval novou zahrádku, inu zkrátka smůla. Srnka přežila a tati se skutálel s autem ze stráně, zahrádka v prdeli, práh vohlej, auto celý pomačkaný, ale tati NAŠTĚSTÍ jen pár škrábanců.
Tak v dobré víře zavolal 158, poctivec. 158čky přijeli, řekli si o 2 tisíce ("To ste nás nemusel ani volat") a odjeli.

Nic není naštěstí tak horký, jak se to uvaří, autíčko není do šrotu, ale ten vztek stále trvá. Tati už policajty volat nikdy nebude.

1 komentář:

  1. Mám podobnou zkušenost, hupsnul jsem se svým prvním autem Bleskem (VW Golf II, 1.6 benzin) na svodidla v serpentýnách před Bečovem směrem z Plzně. Zavolat policii ČR byla velká chyba. Už to neudělám. S poctivostí lépe pojdeš. Pořád se učíme ;-)

    OdpovědětVymazat