Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

čtvrtek 13. října 2011

Bojujme za magnetické rybičky!!!



Dle nových směrnic Evropské unie nemůžou děti do 8 let samy nafukovat balónky a do 14 let foukat do frkaček.
Stejně jako si děti nemůžou na táborech opéct buřty nad ohněm a oblíbené plyšové hračky musí být plně omývatelné. Taktéž dětské hudební nástroje a vůbec hračky se zvuky musí být jen a pouze do přesně stanovené hranice decibelů. Na příště se taky dětem zakáže hrát si s magnetickým rybařením - určite si to ještě vybavíte - otáčející se roztomilé rybičky, jak otevírali pusinky s malým magnetem, na který se vy ne a ne trefim oním malým rybářským prutem ;).



Kdyby se těmito směrnicemi řídili moji rodiče, byla bych nesamostatný dement s bezpočtem alergií, astmatem, přecitlivělosti na jakýkoliv větší hluk a omezenými motorickými funkcemi. Díky bohu za ty dary, tohle vskutku nejsem.

Zakažte raději kouřit před dětmi a přísně potírejte matkami (!) vystavené dětské nahotinky na internetu, evropští snílci!!!

Jene Amosi Komenský, oroduj za nás!

1 komentář:

  1. Co všechno si nevymyslí.. Balónky jsem jako malá nafukovala,buřty opékala na ohýnku a s hračkami od šikovných číňanů jsem si taky hrála..a přesto žiju a jsem zdravá, není to divný? :D

    OdpovědětVymazat