Od Abee...

"Úžasná konzerva, chodím sem s otvírákem, pootveřu a čichám ten smích, lásku, klasiku, čichám ty perly, to úžasné počasí, to přátelství.

Až mi bude smutno, tuhle konzervu plnou štěstí prostě sežeru."

čtvrtek 24. února 2011

Bernard o víře

Na skvělém serveru videacesky.cz (budu mu muset udělat reklamu zvlášť :) ) najdete část z vynikajícího vystoupení irského komika Dylana Morana alias Berndarda Blacka z neskutečného britskému sitcomu Black Books, kterému jste v anketě na mém blogu přisoudili 1. místo.



Vážně by mě zajímalo, zda Dylan mluví a celkově tak nějak vystupuje jako Bernard i v normálním životě. Neboť v tomto stand-upu jsem v něm bezpochyby viděla onoho nafučeného, kocovinou oplívajícího a Mannyho šikanujícího Ira. Jak mluvil vykřikoval, gestikuloval. I v tom, jak se napil vína :). Stačilo už jen, aby si zapálil cigaretu.

Věřit v politiky?
(...)
"Podívejte se na Vladimíra Putina. On si pěstuje pověst zločince. A baví ho to. Jak můžete věřit někomu, kdo vypadá, jakoby ho naklonovali z mrtvého žraloka? Nebo Berlusconi z Itálie. Kolébka světa, co se týče historie, umění a kultury. 98 rozdílných politických stran a stejně se podaří zvolit jeho. (...) Je tak zkorumpovaný, že pokaždý, když se usměje, anděl dostane kapavku. Kvůli všem faceliftům se mu ksicht přesunul na vrchol hlavy, takže abyste ho viděli lhát, musíte si stoupnout na štafle. "

Bůh Barack Obama
(...)
"Jeho největším problémem jsme my všichni ostatní. Všichni ho milujou. Při projevech je přesvědčivý a impozantní, všechno dává smysl, "Jsou těžké časy, musíme pracovat společně, být realističtí." a podobný věci. A všichni na něj zírají a říkají: "Ne! Udělej to ty!" "Jsi SuperJežíš!" "Jsi tak pohledný, když zvážníš." "Posiluješ?" "

Radím vám dobře, podívejte se na to sami. Řečeno s tím jeho irským přízvukem a rozmáchlými gesty je to nepřekonatelně vtipnější :).


Žádné komentáře:

Okomentovat